АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Фактчекінг: захисти себе сам

25-07-2024, 11:00
Переглядаючи телеграм-канал, пенсіонер Микола Павлович побачив інформацію про виплати ООН людям похилого віку та інвалідам. Перейшов за посиланням, оскільки вже отримував таку допомогу на початку війни. На сайті заповнив дані своєї банківської картки. А за годину, оплачуючи в магазині продукти, виявив, що всі гроші з картки зникли…
 


 Як поводитися у спеку

10-07-2024, 15:00
Прогноз погоди каже, що найближчим часом на нас чекає суха погода і спека. Та й пора зараз така — саме в тіні й у воді сидіти днями. Під кондиціонерами через брак електроенергії ми навряд чи прохолодимося, тож, крім базових правил, слід проінспектувати свою поведінку. Адже те, що ми їмо, п’ємо, які ліки приймаємо, впливає на те, як тіло реагує на спеку надворі, пише LB.ua, переказуючи основні
 


 Якою бути старшій школі?

9-07-2024, 13:00
Світ стрімко змінюється: розвиваються технології, з’являються нові професії, постають нові вимоги до кадрів. Чимало країн змінюють зміст освіти, особливо старшої школи, щоб відповідати сучасним реаліям.
 


 Як зберегти осетрових?

2-07-2024, 15:00
Наприкінці травня в Інформаційному центрі Дунайського біосферного заповідника команда WWF-Україна провела зустріч з представниками громади міста Вилкове та управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства і продовольчих програм в Одеській області (Одеський рибоохоронний патруль) щодо обговорення питань збереження осетрових видів риб.
 


 Міфи і правда про енергетику

17-06-2024, 15:00
Люди люблять теорії змов, а в нашому суспільстві ця лю бов особлива. Змови дають можливість легко пояснити виникнення складних проблем і в такий спосіб пропонують прості шляхи їх рішення: варто усунути якогось злого генія — і проблему буде розв’язано.
 


 Італійські перлини на одеській сцені

17-06-2024, 11:00
Італія завжди була близькою за духом одеситам. І це не випадково. Італійці — серед тих, хто будував наше місто, займався торгівлею, мореплавством, збагачував культурну, мистецьку спадщину Одеси.
 


 Тренерський почерк Пасічника

11-06-2024, 15:00
Як ми уже повідомляли, нещодавно відбулася відкрита першість Одеської області зі спортивного багатоборства на честь громадсько-політичної газети «Чорноморські новини». Натхненник змагань і їх головний арбітр — заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу Микола Пасічник.
 


 Дослідники історії Землі, або Навіщо Україні криголам «Ноосфера» в Антарктиці

10-06-2024, 17:00
Придбаний Україною напередодні великої війни криголам «Ноосфера» здійснив вже три рейси до Антарктики. УНІАН дізнавався, як використовується судно та чим займаються на його борту українські науковці.
 

Вернуться назад << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 98 >> Следующая страница