АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 «Чорноморець» переміг у Прем’єр-лізі вперше за одинадцять місяців


10-11-2022, 17:00 |

Одеський «Чорноморець» сьогодні здобув свою першу перемогу в українській Прем’єр-лізі за одинадцять місяців: підопічні Романа Григорчука у Минаї зустрічалися з місцевим однойменним ФК «Минай», який перебував на 12-му місці у турнірній таблиці.

Після домашньої поразки від київського «Динамо» (0:3) головний тренер «моряків» на прес-конференції повідомив журналістам про те, що в п’яти матчах, що залишилися в осінній частині сезону, «Чорноморець» планує набрати 12 очок. Для цього необхідно було обіграти чотирьох суперників із п’яти («Минай», ФК «Львів», «Рух», «Металіст», «Кривбас»). Що приємно, з першим із них наші земляки впоралися.

Гра з «Минаєм» розпочалася з реактивних проривів Владислава Наумця, який уже на 4-й хвилині заробив пенальті. Ілля Путря впевнено реалізував одинадцятиметровий, чим забезпечив своїй команді мінімальну перевагу в рахунку, яка протрималася до фінального свистка. Що стосується самої гри, то «чорно-сині» виглядали досить впевнено, створили ще кілька непоганих моментів, насамперед завдяки активним діям Наумця та Максима Брагару, а після вилучення за друге попередження Манджрекара Джеймса (71-а хвилина) грамотно побудували гру в обороні, чим не дозволили «минайцям» відігратися.

Таким чином, «моряки» перервали свою десятиматчеву серію без перемог, додали три очки до трьох, які були здобуті в першій третині чемпіонату, і у відмінному настрої повертаються до Одеси, де вже в понеділок, 14 листопада, приймуть ФК «Львів» (14:00).

Склад «Чорноморця» у звітному поєдинку був наступним: Непогодов – Салюк, Єрмаков, Джеймс, Путря – Кравченко – Плакса (Білий, 75), Бобко (Політило, 68) – Брагару, Кубемба (Гладкий, 85), Наумець.

Що ж, вітаємо всіх із перемогою, чекаємо на продовження тепер уже переможної серії «моряків»!

Леонід Францескевич


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.