АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В НСЖУ відбувся Круглий стіл «Шляхи економічного відродження Одеси»


8-12-2022, 17:00 |

 В роботі круглого столу прийняли участь вчені економісти, громадські діячи представники державних органів і місцевого самоврядування.

Присутні обсудили принципові важелі системи управління економічними взаємозв'язками. Вченими були надані ретельно розписані розрахунки.

 

Був презентований проект «Тримор'я», який коштує понад 150 млрд доларів, ця програма має бути і одеською і одночасно прив'язана до України.

Культурний аспект також не був обійдений увагою присутніх. Я к казав один з доповідачів: «Якщо говорити про культуру, чому треба ставку ставити на відродження України».

 

«Позитивне мислення це дуже важливе ми підтримаємо ініціативи роботи з містами побратимами, до речі саме зараз йде велика гуманітарна допомога з міст побратимів ці продукти і машини швидкої допомоги та пожежні машини, без цієї допомоги було б дуже важко. Ця робота дуже важлива і ми сподіваємося, що вона буде і надалі продовжена», розповів представник Одеської мерії – Олександр Жильцов.

 

Круглий стіл прийшов к висновкам:

Повернути традиції проведення виставкових заходів із містами побратимами.

Вкрай потрібна націоналізація критичної інфраструктури.

Держава має стимулювати пріоритетний економічний розвиток територій.

Розширення меж міста дозволить винести промислові зони міста і поліпшити екологічний ста, не лишаючи Одеси промислового потенціалу.

Необхідно створити інвестиційну компанію, яка би централізовано керувала інвестиційним кліматом міста.

 

«У цьому поміщенні були представники від Німеччини ми спілкувалися, вони хочуть надати реальну допомогу Україні, об'єднати всі міста побратими, що є у Одеси, щоб була гуманітарна і військова допомога – все, що потребує сьогодні наше життя, у наш складний час. Ще хочу поінформувати громадськість, що в одному із міст Німеччини буде названо площу на честь Одеси. Це стане відомо після десятого грудня цього року», с наголосив голова Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України Юрій Роботін.

  

 

 

 


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.