АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Мер Рівного Олександр Третяк звернувся до СБУ на Рівненщині з вимогою провести позапланові перевірки на об'єктах енергетики щодо справедливого розподілу електроенергії між споживачами.


7-12-2022, 19:00 |

Дотримання справедливості при постачанні електроенергії споживачам, а також заживлення об’єктів критичної інфраструктури цілодобово перебуває в зоні уваги міської влади, разом з тим необхідність неухильного забезпечення базових потреб населення повинно контролюватися на найвищому державному рівні.


 

Саме тому:
🔺звернувся до керівництва НЕК Укренерго, СБУ в Рівненській області, по здійсненню позапланових перевірок на об’єктах енергетики щодо справедливого розподілу електроенергії між споживачами Рівного та заживлення об’єктів критичної інфраструктури.
🔺 вимагаю від Рівнеобленерго та Рівнетеплоенерго - негайно синхронізувати схему відключення електроенергії в будинках з тепловими пунктами та котельнями і не порушувати нормативів відключення.
🔺вимагаю належної комунікації операторів розподілу електроенергії зі споживачами, зокрема донести інформацію про відключення, їх обсяги та актуальність складених графіків. Неприпустимо тримати людей в невіданні, в той час, як я особисто приймаю дзвінки від десятків мешканців міста щодня зі скаргами.
🔺вимагаю максимального дотримання оприлюднених графіків відключень для населення та інформування про аварійні відключення .

✔️Звертаю увагу всіх: населення, тепловиків та енергетиків - наш спільний і єдиний ворог - Росія.
Саме проти нього потрібно об'єднувати наші зусилля. Бо тільки разом ми вистоїмо у цій війні та переможемо!


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.