АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 "Росія не готова": Буданов оголосив свій прогноз щодо розвитку війни


28-02-2023, 13:00 |

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов дав свій прогноз щодо подальшого розвитку війни. За його словами,Росія не готова до ведення довготривалої війни.

 

Це пов'язано з тим, що ресурси рф обмежені. Про це Буданов сказав у інтерв'ю "Голосу Америки".

Водночас Україна не піде на перемир'я з рф, тому що це нереально.

"По-перше, Україна не піде на такі умови, це перше, чому це нереально. А по-друге, цього просто не буде. І росія не готова на довготривалі бойові дії. Це я вам вже кажу як керівник розвідувального органу", –

заявив він.

Глава ГУР додав, що рф всіляко показує буцімто готова до "війни на десятиліття", але насправді її ресурси досить обмежені. Йдеться про час та обсяги.

Буданов зазначив, що упродовж наступних трьох місяців триватимуть активні бойові дії на всіх напрямках фронту. Вони визначать подальший перебіг війни.

"Вони будуть досить активними. Дуже активними, які визначать подальший перебіг подій. Це активні бойові дії, якщо ви до цього ведете. Так вони будуть. І з їх боку намагання, і з нашого боку",

– пояснив він.

За його словами, йдеться не лише про Донецьку та Луганську області, а про всі напрямки. Водночас окупанти не мають планів знову спробувати здійснити наступ на Київ.

"Таких їхніх планів ми не знаємо і жодних реальних ознак цього не існує. Не те що ми їх не знаємо, їх просто не існує. Можливо, коли вони отримують певні поразки, вони будуть шукати швидке рішення, але це буде для них катастрофа. Чергова, така сама приблизно як і тоді була",

– вказав Буданов.

Буданов запевняє, що Китай не постачатиме зброю для Росії:

“На сьогодні не думаю, що Китай погодиться на передачу озброєнь Росії… Я не бачу жодних ознак, що свідчать про те, що навіть обговорюються такі речі”.

Щодо настроїв у російських елітах, глава розвідки стверджує, що до розколу ще далеко:

“Думки поділені.Це не можна назвати розколом.І не так багато там виступаючих людей у керівництві, наголошую, за війну до кінця і таке інше.Здебільшого у людей, які виступають за це, скажімо так, за цим бажанням у них стоїть банальний страх відповідальності… Усі чекають певного моменту, коли, скажімо так, та вежа Кремля, яка виступає за однозначну війну, образно кажучи, упреться у стінку івизнає, що ну не йде.Це глухий кут, як то кажуть”.

Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.