АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Студенти-журналісти продемонстрували свої практичні надбання


11-03-2023, 19:00 |

Скінчилась трьох недільна практика студентів спеціальності 061 «журналістика» Національного університету «Одеська політехніка».  Студенти-журналісти прийшли захищати свої практичні роботи до осередку Одеської регіональної організації НСЖУ. Молоді люди презентували свої роботи, які були створені протягом останнього місяця в колективах одеських ЗМІ. Як відомо, майстерність здобувається в спільній роботі, поряд з освіченими фахівцями однієї з найкращих шкіл нашої журналістики.

«Спасибі що ви є! Мені відомо, що практика у вас проходила майже на усіх одеських медіа. Простір журналістики дуже великий. Життя триває, робота йде. Кілька днів тому тут в осередку Одеської регіональної організації НСЖУ була головна редакторка газети «Вперед» пані Світлана Овчаренко із Бахмута, яка попри все видає газету для місцевих жителів. Ця газета дуже підтримує наших людей у Бахмуті. Вона зробила майже неможливе, вийшло десять випусків за рік війни.
Газета «День», яку ви маєте можливість побачити поряд, для Херсону вийшло п’ять випусків. Ви напевно знаєте про обстановку в Херсоні? Про обстріли які нескінченно тривають. Вкрай тяжких умовах трудяться наші журналісти!А тут ви бачите газету «Ми з України», випуском якої переймається Національна Спілка журналістів України, Міжнародна федерація журналістів, Європейська федерація журналістів.
Газета «Золотослів» багатьом відома, як газета Всеукраїнського конкурсу «Українська мова – мова єднання». Ми обов’язково надрукуємо твори молодих журналістів, яким при захисті диплому стане це у нагоді. У вас попереду велике журналістське життя, хочу побажати вам щоб ви поважали своїх наставників і перейняли у них все найкраще, що вони зберегли. Наша сила в єдності, бахаю вам успіхів!», - підкреслив Юрій Работін. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.