АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Ярослав Романчук: Як вбити майже всю корупцію в Україні? Сенсаційний план української влади.


27-06-2023, 19:00 |

Дивовижної сміливості, глибини плани української влади озвучені на Лондонській конференції Ukraine Recovery Conference 21 червня 2022р. Ростислав Шурма зробив сенсаційну заяву про плани, реалізація яких без перебільшення позначиться на КОЖНОМУ українці, кожній людині, яка має готівку (cash) гривні.

Як вбити майже всю корупцію в Україні? Срібна куля Ростислава Шурми

Р. Шурма, заступник голови Офісу президента України, як одна з пропозицій щодо відновлення економіки країни заявив: "Ми обговорюємо. Я не можу сказати вам впевнено, що ми це зробимо. Ми це обговорюємо. Але це дуже глибокі та серйозні дискусії з нашої командою, з прем'єр-міністрів, президентом Ми хочемо бути першою повністю cashless економікою [без готівки] Ми знаємо, що з цієї теми йдуть обговореннями різними стейкхолдерами.. Говорять про порушення прав людини. 95 - 99% всіх випадків корупції в країні, якщо не буде ніяких готівки.У найближчі місяці ми представимо дорожню карту, чи ми це робитимемо чи ні.Я вважаю, що рішення буде "так".

Виявляється, ось у якому напрямку йдуть пошуки одного простого вирішення гігантської, складної проблеми, що укорінилася. Нема кешу – немає корупції.

Права людини – ну так, є щось. Але це для громадського державного блага. Заради державного будівництва. Одне рішення – і нема корупції.Дивовижна логіка. Уявляєте, ще НІХТО у світі на таке не пішов, не наважився на безпрецедентну монетарну провокацію. І ось Ростислав Шурма заявляє про те, що на самому верху влада СЕРЙОЗНО обговорює саме такий режим.

Обговорюють не незадовільну роботу Нацбанку щодо боротьби з інфляцією, не гігантські повноваження Держави та неприборкану дискрецію розпорядників чужої (політиків та чиновників), не синдикат Нацбанку та великих держбанків у режимі залізної завіси на переміщення капіталу. Обговорюють, як заборонити українцям використовувати кеш чи готівку.

Дуже хотілося б, щоб це було невдалим жартом, але місце, на якому була озвучена ця пропозиція, а також особа, яка його озвучила, не дозволяє вважати це жартом.Тож, друзі, готуємось до грошової революції. Ви готові до життя у cashless країні? Ви підтримуєте думку Ростислава Шурми, що такий режим "вб'є" 95-99% корупції в країні?

Про це на 7год. 29 хв. 20-а секунда



Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.