АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Джаз, який допомагає жити


8-08-2023, 11:00 |

Молоді талановиті музиканти Демура Сергій і Селиханович Артем, які в нашому місті 09 серпня будуть проводити благодійний джазовий концерт у ГАЛЕРЕЯ «#ARTODESSA» Літнього театру Міського саду.

Початок: 18:00 благодійний концерт допомоги постраждалим від обстрілу який відбувся 27 липня цього року, а саме мешканцям будинку вул. Преображенська,2 . 

«Ми прийняли рішення організувати цей концерт тому, що не маємо права оставатися осторонь цієї біди. Допомагаємо чим можемо, єдине що я вмію грати на музикальному інструменті. Тому концерт 9 серпня повинен стати такою допомогою. Ми будемо намагатися зібрати кошти врятувати дім людям, які залишились без житла в такий скрутний час», - розповів  соорганізатор концерту Сергій Демура. 

 «Склад людей, які будуть виступати, це класичний джазовий квартет» На саксофоні буде грати Сергій Демура, за роялем буду я Артем Селиханович, на контрабасі буде грати Віталій Фесенко, за ударними буде Дмитро Коновальчук. Також у нас буде спеціальний гість, який буде грати на трубі – це Іван Білий», - розповів  соорганізатор концерту Артем Селиханович.

 

«Клуб юних нобілістів завжди відкритий для талановитої молоді і якщо у вас буде бажання, то ми будемо сприяти вашому росту професійному і духовному», - додав президент Клубу юних нобілістів Володимир Гнатенко.

 На останок Юрій Работін подякував присутнім за їх суспільну діяльність. Відмітив, що

«музичні досягнення молодих музикантів проявились не тільки завдяки наполегливій праці, а також завдяки їхнім вчителям, за що їм теж велика подяка. Ну і думки про мир в нашій країні повинні згодом посприяти появі видатного концерту де буде безліч прекрасних творів, ми в вас віримо, спасибі що ви є!», - підкреслив голова Одеської регіональної спілки журналістів.
 

 

 


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.