АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Родова карма, здавалося б до чого тут Едуард, Чарлз та Каміла


10-09-2023, 11:00 |

 

 Герої Конан Дойла обговорюють переселення душ, але все це можна подивитися, інакше, як на родову карму. До родової карми європейські фахівці відносять так званий родовий сценарій. Стиль життя наших віддалених предків може проявитися через п'ять – сім поколінь! Таким чином, наше ставлення до життєвих стратегій, до ролі чоловіка та жінки у сімейному житті, до грошей. Було закладено до нас, ще наприкінці XVIII – початку XIX століть і можливо навіть у далеких країнах і чужих культурах. 

Давайте розглянемо приклад із життя британської королівської династії. 

Нинішня королева-консорт Великобританії, дружина британського короля Карла ІІІ, а в недавньому минулому принца Чарльза Камілла здобула широку популярність, ставши «третьою» у стосунках принца Чарльза та принцеси Діани. 

  Відносини між Каміллою та Чарльзом часто вважають однією з найбільш захоплюючих історій кохання королівської родини.

 Вони познайомилися ще в 1970-му на одному з численних світських заходів, де принц Чарльз в молоді роки був частим гостем. Знайомство з принцом Камілла почала у властивій їй манері: «А чи знаєте ви, що моя прабабуся мала роман із вашим прадідусем? - Заявила дівчина, - Може бути і нам спробувати?». Роман зав'язався швидко - тоді Чарльз без задньої думки вплутувався в одну романтичну історію за іншою, не замислюючись про наслідки, адже наречену йому мала підшукати сім'я. Проте доля розпорядилася інакше. Тобто, доля її все одно винесла куди треба.

 Чарльза іноді порівнюють з королем Едвардом VII, який теж був сином довго правлячої королеви, в даному випадку королеви Вікторії, і був вірний своїй коханці цілих 12 років до смерті.

Так от, Камілла - правнучка Аліс Кеппел, тієї самої коханки короля Едварда VII в ті роки, коли він був принцом Уельським.

 

  До речі, у Аліс Кеппел було дві дочки, за однією з версій молодша Софі була дочкою Едварда VII саме вона є бабусею Камілли, так що Камілла зовсім не чужа королівському будинку.

Насправді кумедно?


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.