АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 «Бібліотека – твоя точка опори»: свято читацької спільноти з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек частина третя  


2-10-2023, 11:00 |

 30 вересня 2023 року в головному корпусі Одеської національної наукової бібліотеки відбулось свято читацької спільноти «Бібліотека – твоя точка опори» з нагоди Всеукраїнського  дня бібліотек. 

  

 О 14:00 урочистості для дружньої читацької родини перемістилися на арт майданчик «Місце зустрічі – БІБЛІОТЕКА» який розкинувся у  внутрішньому дворику ОННБ, де на всіх відвідувачів чекали безліч цікавих подій. Це і майстер-класи від майстринь бібліотечної палітурні. Секрети майстерності передавали всім бажаючим. А це і реставрація та оправа книжок, виготовлення книжкових закладок, то що.

  Актори Одеського театру юного глядача ім. Юрія Олеші в образах мавок із «Лісової Пісні» Лесі Українки створювали чудову атмосферу свята і казки. Зіграний фрагмент репертуарного спектаклю не оставив нікого із присутніх байдужими. Автор і виконавець Анатолій Сєбов виконав декілька своїх творів. Неабиякий інтерес у присутніх викликали інтерактивна книжкова виставка «Бібліотека – сучасна, креативна, твоя!» та благодійний бібліоярмарок.

 Юні моделі з модельного агентства «Royal Family Ukraine» продемонстрували гостям заходу Патріотичне дефіле «Непереможні» керівник проекту – Марина Овчаренко.

Презентація книжкового проекту головного редактора газети «Вечерняя Одесса» Олега Суслова «Життя в стилі «Зумба». Життя в стилі «Зумба» можна розпочати тільки практикуючи «Зумбу» в допомогу для цього було розпочато відкрите заняття  для дорослих і малечі від тренерок Наталії Розманич, Катерини Мішкевич та Любові Цивліної, які представляють фітнесклуб «Шторм», з Мережи клубів  «Вища ліга».

 Порадувало присутніх бібліокафе «Книжка й кава – чудова пара!», яке підтримало ПАТ «Єнні Фудз» 


 Неабиякий інтерес присутніх викликали літературна вікторина «Читай і вигравай!» та чудові фотозони: «ОННБ: крок за кроком»; «Все буде КУЛЬТУРА»; «Бібліотечне книгосховище: стороннім вхід НЕ заборонено!»; «Бібліоледі».

Святковому оформленню приміщень ОННБ сприяли фотозони у головному корпусі Одеської національної наукової бібліотеки та на артмайданчику. Інсталяції предметів старовини, які повністю занурюють відвідувача у неповторний культурний простір Літературної Одеси кінця ХІХ початку ХХ сторічь. На артмайданчику представлена інсталяція предметів сільської культури того ж періоду. Це спільний проект ОННБ і приватного колекціонера Сергія Новицького за участі громадської організації Інститут розвитку демократії.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.