АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Церква сатани встановила у Капітолії штату Айова молитовний вівтар


16-12-2023, 17:00 |

Виборча кампанія у США розпочалася, у зв'язку з чим Церква сатани встановила у Капітолії штату Айова молитовний вівтар
Співзасновник храму Сатани розповів, що це символізує право групи на релігійну свободу. «Ми з нетерпінням чекаємо на можливість бути представленими у громадському форумі. У нас немає церков на кожному розі вулиці.
Якщо людям не подобається наш громадський вівтар, вони не зобов'язані з ними взаємодіяти. Вони повинні його розглядати»
Але, як завжди, знайшлися незадоволені. Жителька Айови Шеллі Флокхарт заявила, що була вражена побаченим.

«Це дуже темна, зловісна сила, і я щиро сподіваюся, що люди знають, як із цим боротися. Сподіваюся, що люди усвідомлюють, що духовна боротьба є реальною. Що існують зловісні сатанинські сили, які намагаються проникнути до нашого штату», - сказала Флокхарт.
Проте історія мала своє продовження. Через кілька днів демона зруйнував молодий чоловік, який раніше невдало обирався в Конгрес, але мабуть не залишивши надію знову спробувати щастя.
Колишнього кандидата в Конгрес від штату Міссісіпі звинуватили в руйнуванні статуї Сатанинського Храму в Айові, яка зображує язичницький ідол Бафомета, у Капітолії штату Айова.
За даними Департаменту громадської безпеки штату Айова, 35-річному Майклу Кессіді з Лодердейла, штат Міссісіпі, в четвер було висунуто звинувачення у заподіянні злочинної шкоди четвертого ступеня. Звинувачення може призвести до року ув'язнення та штрафу у розмірі 2560 доларів.      
Зрозуміло, що задля впізнаваності та прихильності виборців можна й гроші заплатити та у в'язниці посидіти. Однак необхідно стежити, щоб під час відсидки не пропустити чергові вибори до Конгресу.
Сатанінський храм Айови оголосив у Facebook, що його сатанинська виставка в Капітолії штату Айова «безповоротно знищена».
Інсталяція, дозволена відповідно до законодавства штату для релігійних уявлень у закритих приміщеннях, обговорювалася та критикувалася з боку політиків в Айові та на національному рівні. Кандидат у президенти Рон Де Сантіс у вівторок приєднався до хору республіканців, які закликають до негайного демонтажу, в той час як інші члени Республіканської партії заявили, що, хоча це і образа, це захищена форма свободи слова. Губернатор Кім Рейнольдс назвав інсталяцію «образливою» та закликав жителів Айови молитися у відповідь.

Ігор Назаренко


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.