АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Естонський музей «Палац Радвіллай» представив одеські шедеври Франса Хальса


15-02-2024, 17:00 |

 

УНІКАЛЬНА ВИСТАВКА Radvilų rūmų dailės muziejus відкриває свої двері унікальної виставки "Кімната шедевру". Євангелісти Франса Хальса із колекції Одеського музею західного та східного мистецтва.

Починаючи з 13 лютого можна поринути у XVII століття, де зустріти два шедеври портретиста Франса Хальса – портрети святого Луки та святого Матвія, які були привезені з України. Незабутня подія супроводжується аудіовізуально та мультимедійно, а це, означає можливість поринути в контекст створення шедевру.

«Під час пережитого у глядача з'явиться можливість побути безперервно з оригіналом, приділити йому всю свою увагу — сьогодні величезна розкіш і насолода не поспішаючи презентувати геніальні твори мистецтва, які дійшли до нас в особливих обставинах у «Залі Шедеврів». Я думаю, що це подарунок кожному пошанувачу мистецтва», - каже генеральний директор LNDM, автор ідеї проекту Арінас Гелінас dr. Arīnas Gelīnas запрошує відвідувачів до близького та особистого знайомства з шедеврами світового мистецтва.

Завітати на виставку «Кімната шедевру» у південній будівлі художнього музею Палацу Радвілаю можна до 26 травня 2024 року.

Квитки на LNDM можна отримати електронною поштою в магазині або LNDM у касах Південної будівлі музею Палацу Радвілай.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.