АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Пастки для ворожої техніки. В Одеській ОВА розповіли про зведення укріплень (фото)


25-03-2024, 11:00 |

В Одеській області тривають роботи зі встановлення фортифікаційних та захисних споруд, укріплень, а також облаштування бліндажів. Зокрема бетонних пірамід, так званих "зубів дракона", було встановлено понад п'ять тисячі одиниць.

 

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Telegram-канал глави Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

"Сучасні фортифікації передбачають систему траншей, бліндажів та інших укриттів як для особового складу, так і техніки",

- розповів чиновник.

Він зазначив, що таке будівництво у регіоні йде відповідно до військової доцільності, планування Міністерства оборони та інженерним нормам.

"Окопи захищені від протікання гідроізоляцією, укріпленні деревиною та насипом. Бетонні піраміди - пастки для ворожої техніки. Їх встановлено вже більше 5000 одиниць",

- йдеться в публікації.

Глава ОВА також показав фото відповідних робіт.

 

 

 

 

 

Посилення оборонних споруд в Україні

Нагадаємо, у березні президент Володимир Зеленський висловився про отриманий звіт від глави уряду щодо темпів зведення нових оборонних рубежів - йдеться про захист у три смуги довжиною 2000 кілометрів.

Як розповіли в командуванні Сил підтримки ЗСУ 21 березня, інженерні війська будують фортифікації 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Також нещодавно повідомлялося, що будівельники та інженери із Закарпаття в цілодобовому режимі будують фортифікаційні споруди в Запорізькій області попри постійні атаки окупантів. Крім того, про будівництво укріплень розповідали також представники влади у Запорізькій, Сумській та Одеській та Харківській областях.

Джерело

 


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.