АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Гуменюк відповіла на заяву журналістів: каже, що все неправда


17-04-2024, 17:00 |

Голова об’єднаного координаційного центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заперечила викладені у заяві журналістів твердження про те, що вона "забороняє висвітлювати воєнні злочини росіян та не дає показувати оборонців Херсонщини".

 

Джерело: Гуменюк в етері "Радіо Свобода" (програма "Свобода.Ранок")

Пряма мова Гуменюк: "Те, що закидається про невисвітлення наслідків трагедії Каховської ГЕС – це абсолютна неправда. Було відпрацьовано понад 800 запитів протягом одного тижня в спрощеному порядку".

Деталі: За її словами, це робилося "з огляду на безпеку операцій".

Передісторія:

  • 16 квітня у поширеній ІМІ заяві низка журналістів звернулася до військового керівництва з вимогою замінити керівницю об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталію Гуменюк.
  • Заяву підписали об’єднання українських медіа "Медіарух", громадська організація "Детектор медіа", а також близько 100 представників українських та іноземних медіа.
  • У заяві містяться вимоги: замінити Гуменюк на компетентнішу особу і не допускати її до будь-якого керування комунікаціями; забезпечити доступ журналістів до районів Херсонщини та сусідніх регіонів, де відбуваються ключові події; провести ревізію наявних правил роботи пресцентрів ОК "Південь" та об’єднаного новоствореного ОУВ "Таврія", практики яких могли зазнати шкоди через призначення туди Гуменюк.

Джерело


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.