АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Кабмін вніс зміни до бронювання працівників, які відновлюють енергетику


15-05-2024, 17:30 |

Кабінет міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов'язаних під час дії воєнного стану. Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив , що зміни спрямовані на створення необхідних умов для бронювання працівників підприємств, установ і організацій паливно-енергетичного комплексу. 

Він зазначив, що зміни спрямовані на створення необхідних умов для бронювання працівників підприємств, установ і організацій паливно-енергетичного комплексу 

Йдеться також про їх підрядні організації, які здійснюють будівництво, ремонт, відновлення, надання послуг, виготовлення чи поставку обладнання.

А діяльність цих працівників спрямована на відновлення зруйнованого чи пошкодженого внаслідок збройної агресії РФ майна об’єктів критичної інфраструктури, безперебійне функціонування Об’єднаної енергетичної системи та газотранспортної системи України

Перелік підприємств, установ і організацій паливно-енергетичного комплексу та їх підрядних організацій затверджується Міненерго.

Нагадаємо:

У травні 2024 року на місяць автоматично продовжили відстрочку від мобілізації для тих, кому це передбачено за відповідним рішенням Міністерства економіки.

Українська зернова асоціація (УЗА) звернулася до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та віце-прем’єрки - міністерки економіки Юлії Свириденко з проханням продовжити чинні бронювання військовозобов’язаних на три місяці, до врегулювання нормативної бази відповідно до нового закону про мобілізацію.

Джерело


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.