АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Перший спаринг


20-07-2022, 17:00 |

Готуючись до старту чемпіонату країни, футболісти "Чорноморця" провели перший контрольний матч із молдавським "Зімбру" з Кишинева і перемогли - 3:0. М'ячі забили Русин, Селін та Кравченко.

 

У грі брали участь: Паст, гравець на перегляді, Селін, Джеймс, Путря, Кравченко, Політило, Кузик, Брагару, Штогрін, Русін. На заміну виходили: Варакута, Войтіховський та футболісти, які перебувають на перегляді.

Тим часом прес-служба клубу повідомила про підписання контрактів із трьома молодими футболістами.

24-річний форвард Максим Єрмоленко провів кілька сезонів у складі команди «Металіст-1925», а 2021 року приєднався до ФК «Краматорськ», за який забив 5 м'ячів. Крім того, «моряками» стали два півзахисники — 19-річний Ілля Гаджук та 21-річний Іван Литвиненко. Ілля після проходження "курсу молодого бійця" у київському "Динамо" провів п'ять поєдинків в УПЛ за полтавську "Ворсклу". Іван залишив львівський "Рух" як вільний агент. У його активі виступи у складі юнацьких збірних України U-17 та U-19.

Стало відомо, що «Чорноморець» підписав трирічний контракт із захисником Віталієм Єрмаковим. Минулого сезону 30-річний гравець виступав за харківський «Металіст-1925», звідки пішов вільним агентом. Крім того, вихованець алчевського футболу захищав кольори краматорського «Авангарду» та чернігівської «Десни».

Тим часом, міністр спорту України Вадим Гутцайт у своєму Facebook повідомив, що новий сезон УПЛ стартує 23 серпня:

«Чемпіонат України з футболу стартує 23 серпня – у День Державного прапора. Домовилися напрацювати разом із Українською асоціацією футболу, Міноборони, МВС, Мінекономіки, Нацполіцією, ДСНС, обласними та Київською міською військовими адміністраціями «Порядок організації та проведення змагань в умовах воєнного стану». Поки погоджуємо деталі, можу сказати точно: матчі проводитимуться на території України, без глядачів, з дозволу місцевих військових адміністрацій та з дотриманням усіх правил безпеки»

 Інформація підготовлена ​​відділом спорту «Вечірньої Одеси»


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.