АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Друге життя іграшок


1-08-2022, 17:00 |

Минулого тижня у бібліотеці – філії № 23 ЦБС для дітей м. Одеси відбулося відкриття «Бюро знайдених іграшок».

 

Ідея з'явилася у дитячій бібліотеці, коли читачі почали приносити ляльок та іграшки для дітей переселенців. Сьогодні зібралося вже понад 200 різних іграшок. І було вирішено записати їх у загальну базу – ляльку. За словами завідувачки бібліотеки Оксани Саленко, через військові дії багато дітей залишилися без іграшок. Але ж це неправильно! "Бюро знайдених іграшок" допоможе знайти іграшкам нових друзів. Тепер у створеній лялькотеці можна, поряд із книгами, взяти іграшку, розповісти їй про своє життя-буття, придумати про неї казку та записати у «Книзі історій іграшок» у філії №23.

Юним читачам, учасникам презентації ми запропонували взяти участь у конкурсі «Світ одеської казки». Творче змагання розпочалося 1 липня. На конкурс приймаються ілюстрації та ляльки персонажів із творів одеських письменників із паперу, картону, пластиліну, глини, матерії, ниток, бісеру та інших матеріалів. Найкращі роботи становитимуть виставку, яка буде показана в Одесі, а також в інших містах України та Європи.

Відкриття "Бюро знайдених іграшок" стало святом. Діти та дорослі взяли участь у вікторині та іграх та дізналися, які види тигрів існують, подивившись виставу «Астрономічні тигри». «Бюро знайдених іграшок» запрошує дорослих та дітей на екскурсію лялькою. І приймає будь-які іграшки, щоб дарувати дітям радість та щастя.

Інна ІЩУК. Дитячий письменник, керівник секції дитячих письменників Одеської обласної організації НСПУ


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.