АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 НЕ ПРОСТО ВИСТАВКА — ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМ


30-04-2019, 15:30 |

На відзначення 190-річчя заснування Одеської національної наукової бібліотеки, 7 — 9 червня ОННБ проведе інтелект-форум, у рамках якого відбудуться XX всеукраїнська виставка «Українська книга на Одещині» та «круглий стіл» «Інноваційна діяльність бібліотек України: стратегії розвитку в інформаційному суспільстві».

Організують виставку-форум Міністерство культури, Українська асоціація видавців і книгорозповсюджувачів та ОННБ за підтримки одеських облдержадміністрації, обласної та міської рад і державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова».

Свою продукцію представлять близько сотні вітчизняних видавництв. Серед постійних учасників — «Наукова думка» НАН України, «Алерта», «Генеза», «Картографія», «Ліра-К» «Мистецтво» (Київ), «Твердиня» (Луцьк) та інші. Вперше у виставці-форумі візьмуть участь видавництва «Право» Національної академії правових наук України та Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (Харків), «Веселка», «Оріон» (Київ), «Яслав» (Миколаїв)...

Програма інтелект-форуму передбачає широкий спектр інформаційно-рекламних заходів: презентації нових вітчизняних видань та видавничих проектів, у тому числі проекту «Ротарі-книга», промоакції, поетичні читання, панельні дискусії, творчі майданчики, автограф-сесії, майстер-класи, конкурси «Краща книга виставки-форуму — 2019» та читацьких рецензій. Заходи проходитимуть як в ОННБ (вул. Пастера, 13), так і на творчих майданчиках бібліотек міста та громадських організацій.

Традиційно у рамках всеукраїнської благодійної акції «Бібліотека українського воїна» відбудеться урочиста передача вітчизняних видань військовим частинам Одеського гарнізону.

Виїзне свято книги цьогоріч пройде в «українській Венеції» — Вилковому.

Завершиться свято підбиттям підсумків та урочистою церемонією нагородження переможців конкурсу «Краща книга виставки-форуму-2019».

 


Газета: Чорноморські новини
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.