АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Протягом 10 діб залізничники ремонтуватимуть земляне полотно на перегоні Кодима-Абамеликове


17-09-2019, 16:00 |

З 25 вересня по 6 жовтня 2019 року працівники колійних машинних станцій Вознесенськ та Вапнярка виконають капітальний ремонт 250 метрів земляного полотна непарної колії перегону Кодима – Абамеликове дільниці Вапнярка – Подільськ регіональної філії «Одеська залізниця».

З 2016 року на зазначеній ділянці діє обмеження швидкості руху поїздів до 60 км/год. Проведені колійниками обстеження свідчать про те, що деформації земляного полотна на ділянці відбуваються постійно. Найбільші просадки та відхилення непарної колії виникають у весняний період через постійне зволоження ґрунту. Під дією поверхневих вод стан глинистих ґрунтів змінюється на пластичний та текучий і під дією навантаження видавлюється за межі земляного полотна.

За вказаний період колійники виконають роботи з вирізання баласту та пошкодженого земляного полотна, максимальної заміни ґрунту насипу та відновлення канав. Працівники господарства енергопостачання будуть вирівнювати опори контактної мережі на дільниці. Після завершення робіт швидкість руху поїздів на даній дільниці збільшиться до 120 км/год.

Просимо пасажирів звернути увагу на те, що на період проведення робіт буде змінено час прибуття та відправлення поїздів, які курсують дільницею Вапнярка – Подільськ. На цей період рух поїздів буде організовано по парній колії перегону Абамеликове – Кодима.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.