АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеська залізниця представила свої професії дітям


23-09-2019, 14:00 |

21 вересня працівники служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Одеська залізниця» разом з учнями Одеського професійного училища залізничного транспорту і будівництва та студентами Одеського коледжу транспортних технологій взяли участь у міжнародному соціальному профорієнтаційному заході Місто Професій.

Під час заходу було презентовано залізничні професії електромонтера СЦБ, електромонтера контактної мережі, оглядача-ремонтника вагону, провідника пасажирського вагона, квиткового касира, машиніста та помічника машиніста локомотива, поїзного диспетчера та інші.

Майже півтисячі дітей та дорослих взяли участь у цікавих пізнавально-розважальних іграх. Дітям дуже сподобався дітям майстер-клас з розробки іменного дизайну фірмового підстаканника. Також їх не залишила байдужими гра в ході якої потрібно було умовно «перевезти вантаж» та доставити його на станцію призначення.

Справжнє захоплення викликало в дітлахів знайомство з відео-контентом «УЗ 360», за допомогою якого усі бажаючі здійснили віртуальну подорож у виробничі підрозділи магістралі. Після сканування QR-коду смартфоном в окулярах віртуальної реальності діти мали змогу здійснити екскурсії до кабіни електровозу ВЛ-80, сучасного тепловозу ТЕ-ЗЗАС, побачити роботу колійної машини RM-80 та побувати у колісному цеху депо.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.