АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Студенти-фінансисти зустрілися з керівництвом Одеської магістралі


18-10-2019, 17:30 |

В управлінні регіональної філії «Одеська залізниця» відбулася зустріч керівництва фінансово-економічної вертикалі філії зі студентами старших курсів фінансово-економічних спеціальностей Одеського торговельно-економічного інституту та Одеського фінансово-економічного коледжу.

Під час зустрічі керівники відділів фінансово-економічної служби магістралі поділилися основними напрямками та особливостями своєї роботи, розповіли про різноманіття господарств, які функціонують на залізниці і важливість професійної роботи бухгалтера кожного виробничого підрозділу.

За словами заступника начальника фінансово-економічної служби Ольги Ікаєвої, професія фінансистів на магістралі достатньо творча і робота тут дозволить розвиватися, набути глибоких знань і постійно підвищувати фаховий рівень. Начальник планово-економічного відділу Світлана Малявіна розповіла студентам базові відомості про показники роботи магістралі та їх масштаби, а також представила основні статті операційних витрат філії. «Ваші руки та знання потрібні тут, у серці нашої магістралі, де після глибокого аналізу всіх звітів ми готуємо баланс. Будь-який технологічний процес, господарська операція знаходить своє відображення у бухгалтерському обліку. Тому, пам’ятайте, що професія бухгалтер – звучить гордо!», - зазначила начальник відділу податкової зведеної звітності та методології податкового обліку Марина Миргородова.

«Я живу своєю роботою, пишаюся нашим дружнім колективом професіоналів, однодумців. Це саме той колектив, куди варто потрапити!», - поділилася враженнями начальник відділу банківського обслуговування Інна Коломійцева.

Працівники служби кадрової та соціальної політики розповіли про соціальні переваги та можливості роботи на залізниці:

• повний соціальний пакет;

• медичне страхування;

• безкоштовний проїзд залізничним транспортом;

 • матеріальна допомога на оздоровлення, лікування та інші цілі;

• щомісячна премія за виконання основних показників роботи та премія за підсумками роботи за рік;

• додаткові відпустки згідно колективного договору;

• участь у спортивних змаганнях,

• можливість участі у творчих колективах,

• організація відпочинку та оздоровлення для дітей та дорослих у корпоративних закладах філії.

«Ми зробимо усе, щоб сприяти вашому швидкому професійному розвитку», - підкреслила провідний інженер відділу кадрів служби кадрової та соціальної політики Ірина Стоянова. Начальник фінансово-економічної служби Олена Парадня також звернулася до присутніх і зазначила, що саме регіональна філія «Одеська залізниця» забезпечує третю частину вантажообігу залізничних перевезень України, є прибутковим підприємством (4,2 млрд прибутку за останній рік), яке постійно нарощує обсяги вантажоперевезень.

Крім забезпечення обліку господарських операцій на підприємстві перед фінансовими працівниками залізниці стоїть задача виявлення вузьких місць в роботі, розробка та запровадження заходів, направлених на їх ліквідацію, з метою збільшення фінансового результату компанії. «Час летить дуже швидко і вам варто уже зараз серйозно підійти до вибору вашого першого місця роботи. Залізниця – це одне із стабільно функціонуючих підприємств, де ви зможете отримати найголовніше – безцінний досвід. Ми сподіваємося, що змогли вас зацікавити і чекаємо на вас у себе на практиці», - резюмував захід заступник директора регіональної філії з фінансово-економічних питань Олег Підлубний.

Студенти задавали спікерам актуальні питання і зацікавилися можливістю проходження виробничої практики на підприємствах Одеської магістралі з майбутнім працевлаштуванням на залізниці. Керівник сектору працевлаштування, профорієнтації і практики Одеського фінансово-економічного інститут (КНТУ) Валентина Князькова подякувала організаторам заходу за серйозну підготовку до зустрічі та щире бажання співпрацювати: «Упевнена, що наші студенти сьогодні переконалися, що робота на залізниці – це достойний майданчик для професійного злету».

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Студенти-фінансисти зустрілися з керівництвом Одеської магістралі - 0

Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.