АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській залізниці розкрито 117 випадків крадіжок на 2,4 млн. грн.


29-10-2019, 15:00 |

Особовим складом підрозділів воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» за дев’ять місяців 2019 року розкрито та попереджено 117 випадків крадіжок на суму 2,4 млн. грн. та затримано 146 осіб.

У тому числі за вказаний період оперативними групами стрілецької команди з профілактичної роботи та стрілецької команди швидкого реагування було розкрито 62 випадки крадіжок майна залізниці на суму 1,5 млн. грн. Працівниками оперативних груп було затримано 102 особи.

Воєнізована охорона магістралі також працює в напрямку попередження крадіжок майна філії та вантажів у парках станцій, а також щодо профілактики випадків невиробничого травматизму. За цей період проведено 2,4 тис. рейдів, під час яких за ходіння по коліях у невстановлених місцях затримано 595 осіб, з яких 352 особи було притягнуто до адміністративної відповідальності і оштрафовано на суму 12 тис. грн.

Також перевірено 164 пункти прийому металобрухту. При відпрацюванні металоприймальних пунктів, у 8-ми було виявлено майно власності АТ «Укрзалізниця». За даними фактами затримано 9 осіб.

Через хвилю розкрадань питання схоронності вантажів є надзвичайно актуальним для вантажовласників – за 9 місяців стрільцями воєнізованої охорони було супроводжено близько 39 тис. поїздів та 350 тис. вагонів.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.