АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Ізмаїльський порт розвиватиме залізничну інфраструктуру


11-12-2019, 18:00 |

Нещодавно в Ізмаїлі відбулося засідання Ради морського порту Ізмаїл. У заході взяли участь представники регіональної філії «Одеська залізниця»: начальник дирекції залізничних перевезень з організації взаємодії портів та припортових станцій Андрій Киман та заступник директора філії з логістики та роботи з поромами Іван Ємець.

Стало відомо, що в наступному році морський порт Ізмаїл розвине залізничну інфраструктуру. Про це повідомив заступник начальника з операційної діяльності Ізмаїльської філії ДП «АМПУ» Сергій Паланський під час обговорення проекту Плану розвитку морського порту Ізмаїл.

У короткостроковій перспективі передбачено реконструкцію залізничної колії, а саме улаштування прямої ділянки колії довжиною 72,16 м для встановлення вагонних ваг. Також заплановано реконструкцію залізничної колії №31, зокрема з’єднання залізничної колії №30 та №31 та продовження колії №31 на 185 м до колії №38, продовження колії №38 на 114 м. Такий комплекс робіт допоможе покращити маневреність вагонів у парку станції Ізмаїл – Порт Новий та скоротити час формування груп вагонів, подавання, відведення та обробки вагонів на 13 одиниць на добу.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.