АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 З Одеської магістралі відправили експериментальний контейнерний поїзд до Роттердаму


6-02-2020, 16:30 |

Поїзд складом 40 контейнерів днями подолав прямий експериментальний маршрут зі станції Нікель-Побузький регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» до станції CTT Rotterdam за 9 діб.

Поїзд було відправлено 23 січня 2020 року о 22:00, який прибув до станції призначення 2 лютого 2020 року о 12:00. Відправник - транспортна компанія «Глобал Оушен Лінк».

Залізничними операторами виступили АТ «Укрзалізниця», PKP Cargo та PCC Intermodal. За словами заступника директора регіональної філії «Одеська залізниця» з логістики та роботи з поромами Івана Ємця, унікальність даної відправки полягає у тому, що перевезення було здійснене за новим маршрутом через прикордонний перехід Мостицька-2/Медика безпосередньо до станції Роттердам.

Час транзиту по території України становив одну добу, а загальний час руху трохи більше 9 діб. Залізничники упевнені, що за сприятливих умов реально виконати таке перевезення у термін 5-7 діб. До прикладу, перевезення морем в цьому напрямку може займати від 20 до 30 діб. 

«Завдяки підтримці АТ «Укрзалізниця» ми зможемо сформувати надійний логістичний продукт, здатний скласти конкуренцію автомобільним перевезенням у цьому напрямку», - підкреслив комерційний директор транспортної компанії «ГОЛ» Едуард Герасименко.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.