АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській залізниці розкрито 57 випадків крадіжок на 1 млн гривень


5-08-2020, 18:00 |

Особовим складом підрозділів воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» за шість місяців 2020 року розкрито та попереджено 57 випадків крадіжок на суму 1 млн  грн та затримано 75 осіб.

У тому числі, за вказаний період оперативними групами стрілецької команди з профілактичної роботи та стрілецької команди швидкого реагування було розкрито  25 випадків крадіжок майна залізниці на суму 747,4 тис. грн.

Воєнізована охорона магістралі також працює в напрямку попередження крадіжок майна філії та вантажів у парках станцій, а також профілактики випадків невиробничого травматизму, зокрема проведено 1,7 тис. рейдів, під час яких за ходіння коліями у невстановлених місцях затримано 469 осіб; з них 210 осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності і оштрафовано на суму 7,5 тис. грн. Також, перевірено 178 пунктів прийому металобрухту. При відпрацюванні металоприймальних пунктів у 6-ти було виявлено майно, яке належить підприємствам залізниці, та затримано  4 особи.

Через хвилю розкрадань, питання схоронності вантажів є надзвичайно актуальним для вантажовласників – за 6 місяців  стрільцями воєнізованої охорони було супроводжено більше 23 тис. поїздів та  215 тис. вагонів.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.