АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 До півсотні залізничників Одеської магістралі боролися із наслідками негоди


23-07-2021, 15:00 |

Несприятливі погодні умови: шквальний вітер та зливи ускладнили перевізний процес на Одеській залізниці.

 

Зокрема, під час дії грозових розрядів було знеструмлено контактну мережу на дільниці Кулиндорове –Одеса – Застава- ІІ. Також по станції Одеса –Застава- ІІ зафіксовано зникнення напруги в контактній мережі, через падіння дерева на контактний провід головних колій та металевого огородження на головну колію. Зникнення живлення в лінії  ПЛ ДПР по дільниці  Кароліно-Бугаз –  Шабо та Усатово – Роздільна.

Працівниками Одеської дистанцій електропостачання, дистанції сигналізації та звязку та служби колії та черговими працівниками в оперативному режимі були усунуті наслідки негоди для відновлення перевізного процесу. Для відновлювальних робіт були задіяні до півсотні працівників, три автомотриси АДМ та спеціалізовані робочі автобілі.

Через негоду затримано 6 поїздів: з них 2 пасажирських та 4 вантажних. Час затримки поїздів у середньому становить годину.

Просимо пасажирів із розумінням поставитися до складнощів у роботі залізничників, які роблять все можливе для якнайшвидшого курсування усіх поїздів згідно з графіком.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.