АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Навесні колійниками Одеської магістралі розпочато масштабні роботи


6-05-2019, 18:00 |

У березні в регіональній філії «Одеська залізниця» розпочато роботи з реконструкції першої головної колії станції Косарі на напрямку Миронівка – П’ятихатки. Роботи виконують працівники Знам’янської колійної машинної станції (КМС).

Також у квітні розгорнулись роботи з реконструкції непарної колії перегону Мардарівка – Перехрестове, який розташовано на напрямку Вапнярка – Одеса. Загальний обсяг запланованих робіт 9,7 км.

Роботи виконують у три етапи з тривалими «вікнами». Заключний етап за планом відбудеться в період з 13 по 26 травня. Крім того, колійниками КМС Цвіткове було проведено реконструкцію парної колії на перегоні Цвіткове – Володимирівка.

Варто зазначити, що загалом на 2019 рік працівниками господарства регіональної філії «Одеська залізниця» заплановано відремонтувати понад 250 км колії, у тому числі реконструкцією колії 85,5 км, капітальним ремонтом 5,7 км, посиленим капітальним ремонтом 19,6 км, середнім ремонтом 159 км. Також середнім ремонтом буде відремонтовано 110 комплектів стрілочних переводів, технічно переоснастять ще 20 комплектів, а 15 одиниць будуть капітально відремонтовані.


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.