АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські залізничники долучилися до Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму «Odesa 5Т»


23-09-2021, 15:00 |

Представники регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» долучилися до Investment Promotion Forum Odesa 5Т, який відбувся 16 та 17 вересня в Одесі.

 

Головними векторами«Odesa 5Т» є транспорт, торгівля, технології (включаючи ІТ, будівництво та медицину), туризм та траст (прозора економіка, довіра на ринку фінансових послуг).

Питання розвитку вільної зони для ревіталізації та ефективної взаємодії порту і міста, питання колаборації регіональної, місцевої та державної влади – одні із головних тем форуму цьогоріч. Цього року формат заходу передбачав також спільну презентацію інвестиційного потенціалу міста та області. 

Уже у перший день заходу взяли участь понад 500 учасників, серед яких іноземні інвестори, транспортники, бізнесмени, аналітики, представники торгово-промислових палат, дипломатичних місій та інші.

Другий день був форуму був присвячений розвитку грантових проектів, як привабити гроші та тема ревіталізації пам’яток архітектури.

На території концерт-холу працювала масштабна експозона Made in Odesa & Invest in Odesa.

 

Довідково: інвестиційний форум «Odesa 5Т» - це платформа для залучення приватних та муніципальних інвестицій, підвищення інноваційного та технологічного потенціалу міста, розвитку інфраструктури, презентації бізнесу та пошуку можливостей.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.