АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Цього тижня на Одеській магістралі сталося одразу два резонансні затримання крадіїв


17-05-2019, 17:00 |

Вчора вночі на перегоні Миколаїв – Мішкове працівники спецпідрозділу відомчої воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» затримали чотирьох зловмисників, серед яких двоє залізничників, які зливали з тепловоза паливо. На момент затримання поряд із місцем події у автомобілі УАЗ у ємностях знаходилося 1,5 тонни палива. Крім того, було вилучено спеціально пристосовані для відкачування палива насос та шланги.

Під час затримання крадії активно чинили фізичний опір і намагалися втекти. Проте на місце злочину оперативно прибули правоохоронці для затримання та проведення подальшого розслідування.

13 травня на під’їзній колії станції Усатове затримано троє працівників залізниці, які за допомогою пристрою для зливу палива здійснювали крадіжку. Під час затримання, у власному автомобілі одного із злочинців було виявлено дві ємності з 2-ма тоннами дизельного палива.

У затриманні взяли участь співробітники Департаменту економічної та інформації безпеки АТ «Укрзалізниця», служби воєнізованої охорони та служби енергоменеджменту регіональної філії «Одеська залізниці», які взаємодіяли із відділом боротьби зі злочинністю на залізничному та повітряному транспорті ВКР ГУНП в Одеській області.  

Затриманих зловмисників передали працівникам правоохоронних органів. Матеріали справи занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією ч.3 ст.191 КК України.

Загальна сума збитків становить 80 тисяч гривень.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.