АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 З Днем народження, Одеса: як привітав місто мер Геннадій Труханов (відео)


2-09-2022, 11:00 |

Сьогодні, 2 вересня, наше рідне місто - Одеса відзначає свій День народження.Мер міста Геннадій Труханов підготував із цього приводу святкове відеозвернення.

Міський голова привітав одеситів і зазначив, що Одеса завжди була містом вільних людей і вирізнялася унікальною самобутністю і завжди приваблювала туристів та талановитих людей.

«Але серед так званих шанувальників нашого міста виявилися лиходії, варвари та нелюди, які чомусь вирішили, що Одеса їм по зубах. З перших днів війни одесити зі зброєю в руках пішли відстоювати незалежність нашої країни та її територіальну цілісність, захищати свободу, яка завжди була нашою найвищою цінністю»,

- сказав Труханов.

Також він звернувся до російських окупантів суто одеською мовою, а звертаючись до одеситів, висловив упевненість у нашій швидкій перемозі.

З нагоди Дня міста на Думській площі урочисто підняли Прапор Одеси.

 

 

У заході взяли участь: керівники міста, області та району, керівництво підрозділів Збройних Сил України, військові формування, Почесні громадяни Одеси, представники дипломатичного корпусу та громадськості.

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії РФ проти України. 

«Сьогодні ми всі об'єдналися. Одесити різного віку та національностей, конфесій та професій. Кожен робить свій внесок у майбутню Перемогу – на полі бою, у волонтерському центрі, на робочому місці. Разом ми – сила», 

- привітав одеситів Геннадій Труханов. 

 


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.