АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Харчування одеських школярів може подорожчати – коли та на скільки?


6-09-2022, 15:00 |

З 1 листопада 2022 року у школах Одеси може підвищитися вартість харчування учнів початкової школи та дітей пільгової категорії. Відповідний проект рішення виконкому опубліковано на сайті міської ради.

 

Згідно з документом, вартість харчування молодших школярів зросте з 23 до 43,2 грн, а учнів пільгової категорії – з 30 до 50 грн.

Це рішення виконком має погодити та винести на розгляд сесії міськради.

Голова департаменту освіти Одеської міськради Олена Буйневич ситуацію з подорожчанням шкільного харчування наразі не коментує.

Зазначимо, що кошти на харчування в одеських школах учнів 1-4 класів та дітей-пільговиків із 1 по 11 класи виділяються з міського бюджету. Так, молодші школярі отримують безкоштовні сніданки, а діти-пільговики – сніданки та обіди. Нагадаємо, у січні 2022 року вартість обідів і полуденків для учнів. 1-4 класи одеських шкіл виросла на 5 гривень.

Як повідомлялося раніше, 2021 року ціни на харчування дітей у школах значно підвищилися. Це було пов’язано з удосконаленням меню, а також запровадженням урядом нових норм калорійності та санітарного регламенту шкіл. Ціну перерахували через те, що в меню додали кисломолочні продукти, а також овочі та фрукти.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.