АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі не дотримуються графіків відключень: у ДТЕК починається перевірка


29-12-2022, 15:00 |

НКРЕКП перевірить позапланово ДТЕК Одеські електромережі через скарги споживачів. Люди скаржаться, що постачальник електроенергії не дотримується графіків відключень світла.

Про це стало відомо з рішення, яке 27 грудня ухвалила на засіданні Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Перед цим ми повідомляли, що Одеська область потрапила до списку регіонів, у яких зафіксували найбільше випадків недотримання графіків відключення світла.

Нагадаємо, що нові графіки погодинних відключень у регіоні діють з 19 грудня.

Окрім Одеси НКРЕКП перевірить постачальників електроенергії у Вінниці, Закарпатті, Тернополі, Хмельницькому, Львові, Києві та Полтаві.

Скрізь основою перевірок стали обґрунтовані звернення побутов  их споживачів щодо недотримання операторами систем розподілу (ОСР) графіків відключень від електропостачання.

У НКРЕКП зазначили, що відповідно до вимог законодавства при застосуванні аварійного розвантаження оператор систем розподілу не повинен допускати дискримінацію між користувачами та забезпечувати максимально можливий рівномірний розподіл обсягів зниження споживання між споживачами.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.