АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські лікарні, котельні та насосні станції вже зі світлом


26-01-2023, 15:00 |

Станом на 15:00 четверга, 26 січня 2023 року, ДТЕК відновив електропостачання об’єктів критичної інфраструктури Одеси. Раніше їх було знеструмлено через пошкодження енергооб’єктів в результаті сьогоднішньої масованої ракетної атаки росії. Однак через значні руйнування об’єктів енергоінфраструктури на Одещині продовжують діяти екстрені відключення світла.
Про це повідомили у компанії ДТЕК «Одеські електромережі».

 

Так, спеціалісти ДТЕК повністю запитали міські лікарні, котельні, насосні станції водоканалу та інші об’єкти. Продовжується відновлення електропостачання об’єктів критичної інфраструктури у населених пунктах Одеської області.

У той же час побутові та юридичні споживачі поки що залишаються без світла.

Як повідомляється, енергетики докладають максимум зусиль, щоб швидше стабілізувати ситуацію та повернути світло до будинків одеситів та мешканців області.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 26 січня, країна-терорист росія вкотре обстріляла ракетами об’єкти енергетики в Україні та, зокрема, в Одеській області. Через це в Одесі та передмістях. пропало світло. За даними енергетиків, щоб усунути пошкодження, знадобиться кілька днів.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.