АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 В Одесі планують відкрити муніципальні пляжі (фото)


16-05-2023, 11:00 |

В Одесі, за попередньою інформацією, готують до відкриття кілька муніципальних пляжів. Про це повідомили у “Думській”.

У виданні “Думська” заявили, що в Одеській міській раді повідомили про наміри підготувати кілька міських муніципальних пляжів до відкриття 1 червня.

 

Нагадаємо, що ми писали раніше, що пляжного сезону цього року не буде. Остаточну точку в питанні, відкривати пляжі на одеському узбережжі чи ні, поставив російський удар безпілотниками по рекреаційній інфраструктурі на узбережжі 19 квітня.

Слід нагадати, що до повномасштабного вторгення в Одесі працювали п’ять муніципальних пляжів:  два в Лузанівці, у районі Ротонди в Аркадії, районі «Дельфіна» і на 14-й ст. Великого Фонтану.

Не зважаючи на заборони щодо відкриття купального сезону на пляжах міста, ми писали про те, що деякі клуби готують свої місця для відвідувачів.

Також в травні в ОК “Південь” повідомили,  що в Одесі та Одеській області готують альтернативні пляжам місця відпочинку: щоб люди не відвідували узбережжя Чорного моря через мінну небезпеку.

Чи будуть дійсно вікдриті кілька муніципальних пляжів, чекаємо офіційне підтвердження від Одеської міської ради. Але деякі чиновники там вже кажуть, що якщо і відкриють такі пляжі, то саме море відгородять сітками, а на них можна буде лише засмагати.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.