АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Мати київського судді забрала пляж в одеситів (відео)


19-06-2023, 13:00 |

Мати судді Печерського райсуду Києва Сергія Вовка загородила частину одеського пляжу та будує там чотириповерховий готель. Його зводять на місці кафе та називають це “реконструкцією”.

Будівельна техніка на одеському узбережжі в районі Чорноморки з’явилася у квітні – частину пляжу загородили колючим дротом, а екскаватор перекидав каміння у море, повідомляє “Українська правда”.

Чотириповерховий готель на одеському пляжі будує фірма “Прим-готель”. Власниця фірми – Наталія Гладка, яка є матір’ю київського судді Сергія Вовка. Журналісти зазначають, що принаймні її прізвище, як матері, Вовк вказував в офіційному суддівському досьє, і їй же дарував у 2014 році майно в Одесі.

Раніше на місці, де будують готель, було кафе, тож за документами – це не нове будівництво, а реконструкція. Також зазначається, що самі роботи мали бути завершені ще 2021 року.

У коментарі журналістам Bihus.Info Вовк зазначив, що “жодної господарської діяльності не веде, жодної протиправної діяльності не веде”. Щодо його діяльності, Вовк порадив звертатися до спікера суду, а щодо будівництва в Одесі – до матері.

Наталія Гладка у коментарі Bihus.Info заявила, що Сергій Вовк не її син. Також, зазначають журналісти, що вона дала зрозуміти, що будівельні роботи на одеському пляжі продовжуватимуться.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.