АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Відновлення Аккерманської фортеці можуть довірити Туреччині


28-06-2023, 13:00 |

Реставраційні роботи в Аккерманській фортеці можуть почати виконувати іноземні компанії. З цією метою відбулася зустріч, яку провели голова Одеської обласної ради Григорій Діденко та Генеральний консул Туреччини в Одесі Бірей Їлмазсой.

 

Головною темою зустрічі було питання проведення протиаварійних реставраційних заходів в Аккерманської фортеці, повідомляють в Одеській обласній раді.

Після того, як фірма-підрядник, яка стала переможцем тендеру на проведення реставраційних робіт, не надала вчасно необхідні документи, тендер скасували. І питання про реставрацію старовинної пам’ятки культури знову відкрите.

Григорій Діденко та Бірей Їлмазсой домовилися про спільний візит фахівців з Туреччини та представників обласної ради до Аккерманської фортеці для огляду її території та об’єктів, які потребують реставрації.

 

Після цього буде оголошений новий тендер. Голова обласної ради також запропонував турецьким компаніям, які зареєстровані в Україні, взяти участь у конкурсі.

Завдяки реставраційним заходам фортеця стане ще більш популярним туристичним об’єктом, що приверне увагу як місцевих, так і іноземних відвідувачів, –

повідомляють в обласній раді.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.