АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеська лікарня отримала сучасне діагностичне обладнання


6-01-2024, 13:00 |

В Одесі міська клінічна лікарня №1 (Єврейська лікарня) отримала сучасне діагностичне обладнання для ендоскопічної діагностики.

 

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

У повідомленні йдеться, що нове устаткування придбали за кошти міського бюджету в рамках реалізації Міської цільової програми «Здоров’я».

Лікарня отримала сучасну систему для відеобронхоскопії та відеоколоноскоп. Ці прилади забезпечують високу якість зображення та використовуються для діагностики захворювань дихальної системи й шлунково-кишкового тракту.

 

Нове устаткування надає додаткові можливості для швидкої та якісної діагностики і надання медичної допомоги пацієнтам лікарні, –

повідомили у пресслужбі.

Раніше “Одеське життя” писало, що Одеська міська дитяча поліклініка №6 на вулиці Академіка Глушка має власну сонячну електростанцію. Це дозволяє медичному закладу майже вдвічі економити електроенергію, яку він споживає.

Також минулого влітку 2023 року відремонтували зовні й всередині Поліклінічний корпус міської лікарні №8. Зробити ремонт вдалося у рамках Надзвичайної кредитної програми ПРООН.

У корпусі лікарні зроблено якісний ремонт, замінено всі інженерні мережі, здійснено тепломодернізацію, також оновлено меблі.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.