АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одещині на поромній переправі «Орлівка» увічнили пса-митника Боцмана


18-03-2024, 11:00 |

У пункті пропуску “Орлівка” Одеської області встановили пам’ятний знак службовому псу Одеської митниці Боцману. Тварина загинула під час атаки російськими дронами-камікадзе у вересні 2023 року.

 

Про це повідомили у прес-службі Одеської митниці.

«Віднедавна всіх, хто перетинає митний кордон України у пункті пропуску «Орлівка», зустрічає службовий пес Боцман. За будь-якої погоди, вдень і вночі, у вихідні та будні.
Знайомий для багатьох нашийник та теплий погляд щирих очей.
Тут він стояв на сторожі митної безпеки, успішно здійснював пошук наркотиків та дарував незабутні емоції дітям, що подорожували разом з батьками.
Тут він зустрічав і проводжав світанки та пороми до рокової нічної ворожої атаки безпілотниками рф поромного комплексу «Орлівка», яка сталася 26 вересня 2023 року.
Тут заступив він на довічну варту…»,

– йдеться у повідомленні.

Митники нагадують, що на рахунку Боцмана сотні кілограмів знайдених наркотиків, психотропів та прекурсорів.

Раніше «Одеське життя» розповідало, що у жовтні минулого року Всеукраїнська громадська організація «Кінологічний Союз України» визнала Боцмана найкращим службовим псом у пошуку наркотичних засобів (посмертно).

Нагадаємо, в ніч на 26 вересня 2023 року російські терористи вкотре атакували Одеську область ударними безпілотниками. І після масованої атаки на пункт пропуску пес Боцман, який ніс службу на поромній переправі в Орлівці, зазнав великого стресу, після якого у нього відмовили життєво важливі органи.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.