АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Труханов просить одеситів не розсікати Трасою здоров’я на своєму електротранспорті (відео)


15-04-2024, 11:00 |

Траса здоров’я – не місце для самокатів та іншого персонального електротранспорту, упевнений мер Одеси Геннадій Труханов. Він наполегливо просить городян утриматися від використання таких пристроїв у цьому місці.

 

Таке відеозвернення міського голови оприлюднила сьогодні прес-служба Одеської міськради.

«Це Траса здоров’я. Сама її назва говорить про те, що вона створювалася для того, щоб люди тут відпочивали і займалися спортом. Тому, коли тут з’являються якісь пристрої, і люди ганяють цією Трасою здоров’я, це, по-перше, небезпечно, а по-друге, це неправильно. Не треба цього робити»

– заявив мер.

Труханов попросив одеситів поставитися на його прохання з розумінням. Інакше він пообіцяв «забезпечити безпеку» на Трасі здоров’я за допомогою муніципальної варти.

Єдиний електротранспорт, якому, за словами міського голови, дозволено рухатися Трасою здоров’я – це екскурсійні електромобілі. Але й вони мають робити це обмежено та за розкладом.

Що нового з’явилося на одеській Трасі здоров’я?

Крім того, в мерії розповіли, що на Трасі Здоров’я, в районі пляжу Отрада, біля спортивного майданчика ALPHA Gravity, тепер є зручний локер – шафки для зберігання речей.

 Сучасна переодягальня для спортсменів оснащена шухлядами з електронними замками, зарядними пристроями для гаджетів, вішалками тощо.

 За словами Труханова, це експериментальний проект, реалізований спільно зі спортивною громадськістю та бізнесом. Якщо локер буде мати попит, чисельність таких переодягалень вздовж Траси здоров’я буде збільшуватися.

 

За словами Труханова, це експериментальний проект, реалізований спільно зі спортивною громадськістю та бізнесом. Якщо локер буде мати попит, чисельність таких переодягалень вздовж Траси здоров’я буде збільшуватися.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.