АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Житло для медика


27-08-2019, 17:00 |

Напередодні Дня незалежності України власне житло отримала молода лікарка загальної практики сімейної медицини Ананьївської ЗПСМ Інна Мирза. Ордер на двокімнатну квартиру щасливому медику вручили голова райдержадміністрації Ганна Карпова, її перший заступник Гаджи Магдієв та Ананьївський міський голова Павло Маковецький.

Забезпечити житлом молодого фахівця вдалося внаслідок виконання районної «Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Ананьївському районі та підтримки КНП «Ананьївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019-2021 роки». 

Лікарка Інна Мирза у 2013 році закінчила Одеський національний медичний університет за спеціальністю «Педіатрія». Інтернатуру проходила на кафедрі «Сімейної медицини та загальної практики». З 2015 року працює сімейним лікарем в Ананьєві.  

— Ми доклали чимало зусиль, щоб виконати свою обіцянку. Сподіваюсь, що це стане гарним початком, і найближчими роками вдасться придбати ще кілька квартир для лікарів, що значно сприятиме залученню до нашого району молодих фахівців, — відзначила керівник району Ганна Карпова. 

Юрій Федорчук


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.