АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 До Голівуду через Дерибасівську


27-03-2019, 14:30 |

Якби кожне місто мало б свій генетичний код, то Одеса у своїй системі зашифрованої спадкової інформації містила б молекули сміху, гумору, гарного настрою, гостинності. Тому традиційна «Гуморина» - це вже невіддільна частина нашого міста. 

«Гуморина» розпочнеться з Міжнародного фестивалю клоунів і мімів «Комедіада» - його організував Одеський театр «Маски». Фестиваль триватиме шість днів - з 27 березня до 1 квітня. Про це на прес-конференції повідомила організатор «Комедіади-2019» Яна Делієва.

- Уже дев’ятий рік поспіль напередодні Дня гумору в Одесі зберуться кращі коміки з різних країн. Цього року їх 15 -  Японія, Угорщина, Німеччина, Латвія, Росія, Білорусь, Італія, Іспанія, Ізраїль, Польща, Канада, Франція, Нідерланди, Швейцарія і, звісно, Україна. У черговий раз участь в фестивалі візьме Юджин Чаплін, який представить в Одесі фільм свого знаменитого батька Чарлі Чапліна, – повідомила Яна.

Отже, 27 березня, о 19.00, в Будинку клоунів буде представлена ​​комедія абсурду «Нічна симфонія» за участю Георгія Делієва, Бориса Барського та Наталії Бузько.

28 березня, о 19.00, відбудеться виступ театру ніг Месьє Давида (Італія) з виставою La danse du pied. 

29 березня, о 19.00, на сцені «Будинку клоунів» виступлять королеви клоунади «КомедіБАБИ».

30 березня, об 11.00 - відкриття фестивалю «Комедіада», червона клоунська доріжка.

30 березня, о 12.00 - Юджин Чаплін представить фільм свого батька Чарлі Чапліна The Kid, а також поспілкується з усіма охочими.

30 і 31 березня пройдуть два гала-шоу «Клоун-марафон» і майстер-класи та шоу для дітей.

Цього року святкує своє 100-річчя відома в усьому світі Одеська кіностудія. Тому «Гуморина- 2019» буде особлива. Вона про кіно і присвячена всьому, що з ним пов’язане.

Святкова програма розпочнеться 1 квітня, о 14.00, з традиційного параду.  Карнавальна хода рушить з Соборної площі та пройде по вулиці Дерибасівській до Приморського бульвару. В колоні буде 20 стилізованих автомобілів. В їх оформленні планують використати раритетні речі кіностудії. Це - різні предмети, одяг, які були залучені під час зйомок фільмів «Д›Артаньян і три мушкетери», «Місце зустрічі змінити не можна».

А далі на головній сцені «Гуморини» (Лан­же­­ронівська - ріг Пушкінської) учасники «Комедіади» представлять гала-шоу The best of Comediada (15.30). Глядачі побачать виступ кращих клоунів і мімів світу.  Потім концерти музичних груп - група 5`nizza (19.15), Київ Стонер зі своєю новою вокальною програмою (20.15), група «Время и стекло»(21.00).

Цього дня буде - караоке біля Дюку з Ігорем Кондратюком (15.00 -19.00), безкоштовне косплей-шоу в Міському саду (16.00 -18.00), дитячі розважальні шоу-програми, insta-фотозони.

Цікавинкою  цьогорічної «Гуморини» будуть розставлені кінозони, так звані кінопробочні. Кожен бажаючий може спробувати себе як актор. Найкращі дублі будуть демонструватися на великих екранах. І кожен учасник та гість стане актором неймовірного фільму, сюжет якого буде розігруватися в реальному часі.

- Першоквітневий фестиваль «Гуморина» цього року буде символізувати старт туристичного сезону. Цей унікальний проект з кожним роком оновлюється, трансформується, привертаючи увагу одеситів і гостей міста як традиційними проектами, так і новими ідеями і знахідками, - зазначила директорка департаменту культури та туризму Одеської міської ради Тетяна Маркова.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.