АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На лоні рідної природи


13-06-2019, 16:00 |

Третього червня 15 пришкільних оздоровчих таборів з денним перебуванням прийняли 786 учнів початкової ланки та пільгових категорій. 

– З районного бюджету на організацію відпочинку учнів виділено 134 тис. грн. та залучаються батьківські кошти. Відділом освіти райдержадміністрації сформована електронна база даних дітей соціально незахищених категорій: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, батьки яких проходять службу в АТО, діти з інвалідністю та творчо обдаровані школярі, – розповів начальник відділу освіти Ананьївської РДА Михайло Колойденко. –  Під час оздоровчої кампанії, яка завершиться 21 червня, проводитимуться екскурсії та походи. Організацією культурно-масової та виховної роботи з дітьми займаються керівники гуртків Центру позашкільної освіти, а спортивних заходів – тренери дитячої юнацько-спортивної школи та вчителі фізичної культури. 

Стосовно медичного обслуговування відпочивальників, то воно забезпечується працівниками сільських ФАПів та амбулаторій, які здійснюють контроль за якістю харчування та дотриманням санітарно-гігієнічних вимог.  

У селі Кордон, що у Лиманському районі, працює  шкільний табір «Берізка», в ньому оздоровлюються 55 учнів. Щодня діти активно відпочивають на березі Тилігульського лиману –  однієї з найчистіших аналогічних водойм північно-західного Причорномор’я. Цей уні­каль­ний природний комплекс включений у міжнародний реєстр водно-болотних угідь. З відродженням цього унікального лиману – наповнення його морською водою – місцеві жителі вбачають великі перспективи не лише для рідного села, а й усього Лиманського району.

– Повноводний Тилігульський лиман, віднедавна з’єднаний з Чорним морем, уже тішить серце і радує зір своїми чистими водами. Наші діти будують  замки з піску, засмагають та граються на березі. Отак кожен день ми проводимо дозвілля  у нашому заповіднику, – поділилась враженнями педагог Валентина Калинюк.

Віктор Логвинюк


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.