АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко разом з Начальником Одеської ОВА Максимом Марченком здійснили робочий візит на південь Одещини.


12-11-2022, 11:00 |

Вони відвідали село Монаші Білгород-Дністровського району, де коштом обласного бюджету, бюджету громади та місцевого бізнесу (у рівних долях) відремонтовано дорогу довжиною 2,8 км. Це – приклад злагодженості та ефективної співпраці!

 

Це – приклад злагодженості та ефективної співпраці!
У селі Надеждівка Арцизької громади Болградського району було проінспектовано місцевий ліцей. Діти тут навчаються очно, укриття – у дуже хорошому стані.
Наступним пунктом був Арциз, де Григорій Діденко та Максим Марченко проінспектували місцевий опорний заклад освіти №1. Тут очно навчаються тільки найменші діти. Зараз вони користуються укриттям у сусідній будівлі, однак в самому закладі починається робота з облаштування укриття на 300 людей.
В Арцизі відбулася робоча зустріч з посадовими особами Арцизької міської ради, депутатами та підприємцями. Було обговорено стан готовності до опалювального сезону, захист об’єктів критичної інфраструктури від можливих нових атак росіян, а також працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Зараз в Арцизі мешкають понад півтори тисячі переселенців. Під час робочої зустрічі було запропоновано провести ярмарку вакансій – такий захід вдало спрацював в Одеському районі.
– Нам нагадали, що минулого року обласна рада допомогла вирішити проблему з водопостачанням Арцизу, – розповідає Григорій Діденко. – Зараз підняли питання щодо будівництва очисних споруд. Керівництво громади хоче заручитися підтримкою обласної влади: ми пообіцяли сприяти. Найближчим часом в Арциз приїде спеціальна робоча група, яка візьме проби води та грунту.
Під час зустрічі підіймалося питання щодо оптимізації роботи залізничних переїздів. Для цього вже ведуться переговори з «Укрзалізницею».
– Всі актуальні питання занотовано. Будемо тримати їх під контролем!–
зауважив Григорій Діденко.

 

 

 

 

 


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.