АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Канікули у церкві


21-07-2019, 16:30 |

Протоієрей Свято-Покровського храму ПЦУ Владислав Шиман спільно з парафіянами влаштували відпочинок для  дітей Сарати. Гамірний літній табір розташувався на церковній території. 

У період з 18 до 28 червня сорок  юних відпочивальників проводили час у великому наметі в затишній частині двору.  Хто з книгою, хто з ляльками, а хто за настільними іграми  у затінку дерев. 

Малеча разом з педагогами займалася рукоділлям у про­холодному приміщенні церкви. Май­стрували  з кольорових ниток браслети та маленьких паперових янголів. Поруч з дітьми завжди перебував священик, оточуючи їх всебічною турботою та увагою.

У прицерковному дитячому таборі дітей забезпечили смачними перекусами: фруктами, свіжими булочками, напоями. Не забули й про безпеку: медична допомога надавалась в разі необхідності. 

Учитель фізичної культури та інструктор з туризму Юрій Сирбу навчив дітей поводитися в лісі, розводити багаття, розкладати намети. Корисні майстер-класи педагог чергував з  рухливими іграми, футболом, волейболом, танцями. 

Особливу увагу священик надав духовному вихованню дітей: день починався спільною молитвою та бесідами про добро, милосердя, цитатами з Біблії, благими на­путтями. Були й змістовні екскурсії до військової частини з уроком історії та патріотизму. 

–  Ідея організувати літній  відпочинок дітей на території храму виникла давно, але реалізувати її вдалося разом з однодумцями лише цього року, — поділився отець Владислав.

– З юними відпочивальниками працювали викладачі музичної школи та будинку дитячої творчості Ганна Яковлєва, Катерина Бош­тян, Світлана Колісник, - каже священик. - Завдячую школі за спортивний інвентар, селищному голові і нашим рятувальникам — за намет,  а також висловлюю щиру вдячність бібліотекарям, учителям, військовим, усім, хто виявив небайдужість і допомагав чим міг.

Окрилений першими успіхами, священик Владислав Шиман вже обмірковує програму літнього відпочинку дітей на наступне літо.  

Віктор Логвинюк


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.