АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У МВФ зробили прогноз, чи продовжуватимуться воєнні дії в Україні у 2025 році


23-08-2024, 17:00 |

В Україні вже два з половиною роки триває найжорстокіша, кровопролитна війна. У Міжнародному валютному фонді зробили прогнози для українців.

 

Так, за словами голови місії МВФ в Україні Гевіна Грея, війна росії проти України не закінчиться у 2024 році і триватиме у 2025 році, через що Україні знадобиться більше грошей для фінансування бюджету.

Раніше ми розповідали, що відбувається на фронті станом на 23 серпня.

Ми зараз зосереджені на п’ятому перегляді програми, і я думаю, що контекст дуже зрозумілий. Війна триватиме довше. Війна навряд чи закінчиться цього року. На жаль, вона триватиме і наступного року“,

– зазначив під час дискусії Центру економічної стратегії Грей.

Такі прогнози ставлять під удар економіку України та говорити про її швидке відновлення зараз дуже рано. МВФ розглядає включення до розрахунків програми з Україною частини суми у 50 млрд доларів заморожених російських активів. Але жодних гарантій від G7, що Україна отримає ці гроші наразі немає.

У 2025 році Україні знадобиться більше зовнішнього фінансування, ніж ми очікували. Я думаю, що значна частина коштів надійде від донорів. Але внутрішня політика України також має бути спрямована на досягнення бажаного результату“,

– резюмував Гевін Грей.


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.