АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 44 тонни відпрацьованих батарейок вирушили з «Сільпо» на перероблення


Учора, 13:00 |

2 200 000 батарейок загальною вагою 44 тонни, зібрані в супермаркетах «Сільпо» в рамках спільної ініціативи з екорухом «Батарейки, здавайтеся!», відправили на перероблення до заводу Recupyl у Польщі. Усього до ініціативи долучилося понад 500 тисяч Гостей «Сільпо».

 

Батарейки збирали, починаючи з серпня 2023 року. За цей рік найбільше їх на перероблення здали в Києві, Одесі та Львові. «Сільпо» вдячний кожному Гостю, хто приносить батарейки – ви робите важливу справу! А фінансує утилізацію «Сільпо» спільно з постачальниками – Panasonic, GP Batteries, VARTA, Duracell, Energizer, VIDEX, відраховуючи відсоток з кожної проданої батарейки на утилізацію уже вживаних.

«Сільпо» закликає всіх українців купувати батарейки в улюблених супермаркетах мережі. Адже так ви маєте гарантію, що відпрацьовані батарейки зможете здати на надійне перероблення, а не викинути у смітник чи ґрунт. Це також мотивуватиме й інші мережі приєднуватися та запроваджувати прозору модель ековідповідальності.

Кожен Гість «Сільпо» може здати до 50 штук портативних батарейок чи акумуляторів за візит у понад 300 супермаркетах. Контейнери містяться на пакувальних столиках або біля баків для сортування сміття.

Шукайте адреси супермаркетів, у яких можна здати батарейки, за посиланням. Усі звіти про перероблення публікуємо тут.

Джерело


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.