АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Тільки до 31 грудня: «Нафтогаз» пропонує знижку 30% для споживачів – як отримати


29-11-2023, 11:00 |

Клієнтами "Нафтогазу" є 98% українських домогосподарств, які користуються газом. У компанії приготували приємне нововведення, яке більшою мірою стосується пенсіонерів.

 

«Нафтогаз» повідомив про знижку під час оплати рахунку за спожите блакитне паливо. Але стосується це нововведення лише Укрпошти, а термін дії — до 31 грудня 2023 року. Сума знижки становить –30% на комісію під час оплати рахунку. Отримати знижку можна у всіх відділеннях Укрпошти.

Раніше ми розповідали, скільки будемо платити за воду, світло та газ з 1 грудня.

Звичайно, така пропозиція цікавіша тим людям, хто оплачує за газ безпосередньо на пошті користується ще паперовими квитанціями. Найчастіше це саме пенсіонери, які звикли платити за блакитне паливо у відділеннях Укрпошти.


Вся справа в тому, що не всі споживачі розраховуються за газ онлайн, є й ті, хто воліє отримувати паперові квитанції та оплачувати їх на пошті. Тому «Нафтогаз» намагається подбати про кожного клієнта.

Також у прес-службі компанії нагадали, що клієнти «Нафтогазу» мають можливість платити за газ як за допомогою онлайн сервісів, так і традиційним способом, відвідавши відділення пошти чи фінансової установи. Що стосується першого варіанту, то це можна зробити за допомогою чатів у соціальних мережах або в особистому кабінеті споживача.

І, найголовніше, не забуваємо вчасно передавати показання лічильників газу, щоби платити виключно за кубометри, які ви використовували і не накопичувати борги.

Нагадаємо, передавати показання лічильника потрібно з 1 по 5 число цього місяця за минулий.


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.