АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Укроборонпром найшвидше зростає з сотні найбільших оборонних компаній світу


8-08-2024, 17:00 |

Як повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін, за рейтингом Defense News, Укроборонпром вперше увійшов до топ-50 всесвітніх оборонних компаній.

 

Пряма мова:

"Рейтинг щороку складає Defense News. І якщо минулого року Укроборонпром посідав 65 місце, то зараз перестрибнув одразу 16 сходинок.

З сотні найбільших оборонних компаній світу саме Укроборонпром зростає найшвидше – його виручка за 2023 рік виросла на 72% до $2,2 млрд.

Перші пів року 2024-го показують: темп тримаємо й у цьому році".

Нагадаємо: Повідомлялося, що в Україні запрацював перший проєкт в рамках партнерства Укроборонпрому і німецького оборонного концерну Rheinmetall – цех з ремонту та виробництва бронетехніки. 

"Перший пішов. В Україні запрацював спільний виробничий майданчик Укроборонпрому і Rheinmetall – цех з ремонту та виробництва бронетехніки. Це перший реалізований проєкт в рамках партнерства Укроборонпрому і німецького оборонного гіганта.

Прямо зараз це дозволить швидше ремонтувати іноземну техніку та, відповідно, швидше повертати її на передову. В перспективі тут вироблятимуться нові зразки броньованої техніки".

 Камишін зазначив, що відкриття цеху підтримає також українську економіку. В цеху працюють українські фахівці під технічним наглядом колег з Німеччини.

"Податки сплачуються в Україні. І ми отримуємо нові технології",

– додав він.

Українська правда


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.