АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У центрі Чернігова пролунав вибух, є постраждалі, серед них діти — ЗМІ (ВІДЕО)


4-09-2022, 11:00 |

Під час благодійного ярмарку на Валу у Чернігові спрацював ручний гранатомет. На дитячому святі у центрі Чернігова організували стенд зі зброєю, ігноруючи всі заходи безпеки, повідомляють місцеві ЗМІ.

 

 

10-річна дитина спокійно взяла бойовий РПГ та натиснула на спуск.В результаті травмувалися п'ятеро людей, серед них четверо дітей віком від 2 до 12 років, дворічний хлопчик у реанімації.

 

Як встановило слідство, 3 вересня 2022 року у Чернігові під час проведення виставки зброї військовослужбовці територіальної оборони демонстрували цивільному населенню зброю та боєприпаси. Під час демонстрації один із боєприпасів здетонував. Внаслідок цього було травмовано п'ятьох осіб, серед них четверо дітей віком від 2 до 12 років. Постраждалі перебувають у лікарні з різними ступенями тяжкості тілесних ушкоджень.

«Наразі триває огляд місця події, допит свідків, вилучення зброї та боєприпасів. Вирішується питання щодо затримання причетних до злочину осіб у порядку ст. 208 КПК України та повідомлення їм про підозру»,

– зазначили у Генпрокуратурі.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ДБР.


Газета: Слово
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.