АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 «Дні єврейської культури»


Учора, 17:00 |

З 15 по 22 вересня в Одесі проходить фестиваль «Дні єврейської культури». Захід присвячений багатій єврейській спадщині міста, відомого своїми талановитими письменниками, художниками, музикантами та науковцями.

 

 

Під час фестивалю учасники можуть насолоджуватися театральними творчими вечорами, літературними читаннями, дискусіями, виставами та концертами, підготовленими єврейською спільнотою міста. Кожен мешканець і гість Одеси має унікальну можливість долучитися до святкування та поглибити своє розуміння єврейської культури.

Програма фестивалю: linktr.ee/jewish_culture_days

До кінця тижня ще можна встигнути відвідати виставку Павла Козленка «Літературні замальовки зі старого альбому «Пощастило тобі, Чорне море», побувати на презентації виставки портретів видатних єврейських діячів старої Одеси «Євреї, євреї, навколо одні євреї» і на виставі «Мамаша на мільйон», взяти участь у літературному вечорі «Жаботинський. П’ятеро», зустрітися з Володимиром Островським і послухати його розповідь на тему: «Єврейські художники Одеси, про яких ви нічого не знаєте», побувати на екскурсії містом «Одеські дворики з єврейським відтінком».

Участь у заходах тільки за реєстрацією. Телефон для довідок: 0-800-33-16-45.


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.